Kraamzorg;  Kraamzorg Almere;
Voor je baby en voor jouzelf

Yoga tijdens je zwangerschap en zorgmiddelen voor je kindje

Liefde voor moeders en voor baby’s. Omega biedt verschillende diensten die je helpen bij de ontwikkeling van je lichaam tijdens je zwangerschap, maar ook om goed voorbereid te zijn wanneer je kindje voor het eerst gaat lopen en ontdekken.

Zwangerschapsyoga

Yoga tijdens je zwangerschap werkt ontspannend voor jou en daarmee ook voor je kindje. Daarbij helpt het je lichaam ontwikkelen naar de bevalling toe. Onze Yogadocente vindt het bijzonder om te geven, omdat het zo mooi is hoe moeder en kind met elkaar verbonden zijn.

Zwangerschapsyoga

Tijdens de lessen leer je:

  • ademhalingstechnieken (Pranayama)
  • je lichaam versterken en je spieren ontspannen
  • je bekkembodem, rug- en buikspieren gebruiken

Start je les
Je kunt starten met de cursus tussen de 16ste en 28ste week van de zwangerschap. Het is echter nooit te laat om te beginnen, omdat veel van de veelvoorkomende klachten als pijn in het bekken en de onderrug ook goed te begeleiden zijn met verstrekkende en houdingcorrigerende oefeningen.

Praktisch
Wij starten met de cursus als er minimaal 5 aanmeldingen zijn. De groep zal bestaan uit maximaal 10 vrouwen. We zorgen voor een matje, een poef en een dekentje. Als je het prettig vindt, kun je een handdoek meebrengen. De kosten bedragen € 240,00 voor 12 lessen. Dit bedrag betaal je vooraf via, NL63ABNA0420060545 met de beschrijving: zwangerschapsyoga.

Meld je aan via: info@omegakraamzorg.nl                                                                                      

Heb je vragen over yoga?
Je mag natuurlijk altijd even bellen: 036 - 545 07 77.

Borstvoedingsproducten

Moedermelk is de beste voeding voor een baby.  Omega Kraamzorg wil de gezondheid van moeder en baby bevorderen en heeft daarom producten die je hierbij kunnen ondersteunen. Je kunt deze producten via ons bestellen of in het geboortewinkeltje direct kopen.

Producten
Enkelzijdige of dubbelzijdige kolven, voedingsbeha's, verzorgende producten voor gevoelige of droge tepels, hydrogelpads (deze geven direct verlichting wanneer je last hebt van pijnlijke tepels of tepelkloven door het geven van borstvoeding).

Korting
Je kunt natuurlijk ook je kraamverzorgster vragen om advies. Ben je verzekerd via het Zilveren Kruis en heb je een aanvullende verzekering? Mooi. Dan krijg je €75,00 korting op de aankoop van een borstkolf. Vraag je verzekeraar naar deze voorwaarden. 

Kolfapparatuur

Wil je borstvoeding geven? Maak dan gebruik van een professionele borstvoedingskolf. Deze kolf geeft extra ondersteuning.

Huren of kopen
Je kunt deze kolf  bij ons huren. Hiervoor teken je een huurovereenkomst en betaal je een borg  € 50,- voor tien dagen. Je mag de kolfapparatuur uiteraard ook bij ons aanschaffen. Wil je liever kopen of wil je eerst uitgebreid informatie,  neem dan gerust contact met ons op. 

Wil je iets vragen over onze diensten?

Ja, graag