Kraamzorg;  Kraamzorg Almere;
Liefde voor het kleine leven in je buik

Disclaimer Omega Kraamzorg

Alle informatie op deze site hebben we zorgvuldig gemaakt en nagekeken. Voor onze website gebruiken we meestal foto’s die in onze opdracht zijn gemaakt door een fotograaf. Voor het gebruik van foto’s, citaten en klantenverhalen hebben we toestemming van onze klanten. De rechten voor het gebruik van de foto’s en alle teksten op deze website liggen bij Omega Kraamzorg.

Kom je informatie tegen die onjuist is? Of is er iets op deze site dat niet goed werkt? Laat het ons dan alsjeblieft meteen weten. Dan kijken we wat nodig is om het op te lossen.

Omega Kraamzorg is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door (het gebruik van) informatie of beelden op deze website en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor informatie op sites van derden.

We verwachten dat bezoekers die referenties, ervaringen en/of foto’s op deze website plaatsen, zich houden aan algemeen geldende normen en waarden. Racistische, discriminerende of kwetsende uitlatingen zullen worden verwijderd.

 

Heb je een vraag aan een kraamverzorgende?

Ja graag