Kraamzorg;  Kraamzorg Almere;
Een bevalling op jouw manier

Kwaliteit organisatie

Kwaliteit staat bij Omega Kraamzorg voorop. Omega Kraamzorg is gecertificeerd volgens de HKZ-normen en in het bezit van het internationale certificaat ‘Zorg voor borstvoeding’ van Unicef. De verzorging van u en de baby zijn vastgelegd in protocollen waardoor de werkzaamheden van de kraamverzorgende voornamelijk zijn gericht op uw welzijn en dat van uw baby. Daarnaast werken wij nauw samen met verloskundigen, ziekenhuizen, jeugdgezondheidszorg en lactatiekundigen.

 

Vanaf het eerste contact merkt u dat u met een professionele organisatie te maken heeft. Kwaliteit laat zich het beste afmeten aan de hoge mate van klanttevredenheid die wij ontvangen.

Ondanks onze uitstekende kwaliteit kan het zijn dat u ergens niet tevreden over bent. Mocht de match tussen u en de kraamverzorgende niet goed voelen, dan mag u dat direct aangeven en regelen wij op verzoek een andere kraamverzorgende.

 

Kwaliteit kraamverzorgende

Onze gediplomeerde kraamverzorgenden zijn uitstekend opgeleid en brengen jarenlange kennis en ervaring met zich mee. Omega Kraamzorg hecht er grote waarde aan dat onze kraamverzorgenden regelmatig actuele bijscholingen volgen, zodat u gegarandeerd bent van de beste kraamzorg. Om dit te bereiken volgen wij de Accreditatie in het kwaliteitsregister kraamverzorgenden 

Meldcode

Professionals werkzaam in de gezondheidszorg, jeugdgezondheidszorg en onderwijs, zijn sinds 1 juli 2013 verplicht de meldcode te gebruiken bij vermoedens van geweld in huiselijke kring. Een meldcode is een overzichtelijk vijf stappenplan wat ons als organisatie ondersteunt bij het omgaan met signalen van huiselijk geweld of kindermishandeling. Voor meer info omtrent deze meldcode verwijzen wij u naar https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/huiselijk-geweld/inhoud/meldcode 

Algemene Voorwaarden download

 

Wil je meer weten over de kraamtijd of nazorg?

Ja, vertel me meer