Kraamzorg;  Kraamzorg Almere;
Liefdevolle begeleiding

Vol verwachting staan onze kraamverzorgenden voor je klaar

Een professioneel en enthousiast team van kraamverzorgenden staat dagelijks klaar om mama’s, papa’s en pasgeboren kindjes de begeleiding te bieden die ze nodig hebben.

Anna

Hallo, mijn naam is Anna de trotse eigenaresse van Omega Kraamzorg. Als moeder van 4 kinderen weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om goede begeleiding te krijgen van de kraamverzorgende gedurende de kraamtijd. Het is dan ook mijn doel om de jonge ouders op de best mogelijke manier te ondersteunen in deze mooie tijd. 

Vicky

Hallo, mijn naam is Vicky de HR Manager van Omega Kraamzorg. Als moeder van 2 kinderen weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om goede begeleiding te krijgen gedurende de kraamtijd. Het is mijn taak om het personeel van Omega Kraamzorg zo goed mogelijk te begeleiden en eventueel te ondersteunen met bedrijfstechnische zaken. 

Danielle

Hallo allemaal, mijn naam is Danielle. Ik werk met veel plezier voor Omega Kraamzorg. Ik zie het als een uitdaging om er achter te komen wat de clienten nodig hebben en zo een goede aanvulling te geven voor een mooie kraamtijd. Ik breng graag rust over in mijn gezinnen in de voor hun zo'n drukke maar leuke tijd. Zo kan ik ze een goede start meegeven, wat goed is voor de voortgang van het ouderschap.

Rina

Sinds juli 2013 werk ik bij Omega Kraamzorg. Werken bij Omega Kraamzorg betekent voor mij een verrijking van mijn leven. Iedere keer opnieuw aanwezig en getuige mogen zijn van de geboorte van een nieuw leven is prachtig.

Ook het mogen delen en begeleiden van de verandering die een geboorte teweeg brengt is uniek. Het luisterend oor en de betrokkenheid van mijn werkgever voelt voor mij als een veilige haven.

Ingrid

Sinds 2011 ben ik nu werkzaam bij Omega Kraamzorg en ik vind het nog steeds net zo leuk als de eerste dag. We hebben een leuk en gezellig team en allemaal staan we voor kwaliteit in de zorg. Als de cliënt tevreden is zijn wij blij.

Wat mij in het werk aantrekt  zijn de baby’s!  Ik vind het geweldig om met baby’s te werken en het werken met verschillende mensen maakt het voor mij een geweldige baan.

Maya

Ik ben sinds 2015 werkzaam bij Omega Kraamzorg. Als planner en intake consulente ben ik van het begin tot het einde betrokken met de client. Omdat Omega Kraamzorg een klein bedrijf is is er meer feeling met de kraamverzorgende en de clienten en dat vind ik veel leuker dan een grote organisatie.

Petra

Bij Omega Kraamzorg krijg je professionele continuïteit en ….. gezelligheid!! Wij zijn een kleinschalig bedrijf en gaan voor grote kwaliteit! Ik werk er met veel plezier vanaf 2012.

Iza

Ik ben Iza en werken als kraamverzorgende is mijn passie. Het verzorgen en ondersteunen van de kraamvrouw tijdens de kraamtijd vind ik helemaal geweldig.  Het is zo bijzonder om te werken bij Omega Kraamzorg omdat ik dan gezinnen kan begeleiden in hun eigen taal. Daarnaast vind ik het een uitdaging om met de borstvoeding aan de slag te gaan.

Lydia

Hallo, mijn naam is Lydia. Kraamzorg is een geweldig en vooral bijzonder beroep. Al ruim 30 jaar doe ik dit werk met veel plezier. Elk gezin is uniek en elke geboorte een nieuw wonder. Omdat het werk zo afwisselend is en nooit een dag het zelfde vind ik dat ik het mooiste beroep heb wat er is.

Denise

Ik ben Denise, lactatiekundige IBCLC bij Omega Kraamzorg sinds april 2012 Als lactatiekundige vind ik dat ik er niet alleen moet zijn bij borstvoedingsproblematiek, echter ook om ouders breed te ondersteunen als er zich moeilijkheden voordoen, of als ouders twijfels hebben over de voeding. Dat maakt dat ik in overleg met mijn werkgever gekozen heb voor een uitgebreide bereikbaarheid om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de gezinnen. Omega Kraamzorg geeft mij de ruimte om mijn beroep op mijn manier met  passie uit te voeren.

Mariola

Hallo! Ik ben Mariola, getrouwd en moeder van een dochter. Werken in de kraamzorg vind ik erg leuk, het is een erg dankbaar beroep en het geeft mij veel voldoening. Geen dag is bij ons het zelfde. De geboorte van een kindje is het mooiste wat er is en het blijft erg bijzonder! Wie weet tot ziens en dan maken wij er samen een mooie kraamtijd van!

Jose

Ik zal z.s.m. een stukje over mijzelf schrijven.

Annabel

Hallo allemaal. Mijn naam is Annabel en ik werk met veel plezier en enthousiasme vanaf begin dit jaar bij Omega Kraamzorg. Van jongs af aan wilde ik al met baby's en kinderen werken. Met liefde en passie zorg ik graag voor anderen. Ik wil de gezinnen een mooie kraamtijd geven.

Anita

Ik ben Anita en werk met veel plezier bij Omega Kraamzorg sinds 2012 als kraamverzorgster. Nu ben ik verantwoordelijk voor de planning en administratie. Ook kan je mij tegenkomen bij je bevalling. Ik vind dit een heel mooi en speciaal moment en altijd dankbaar dat ik daarbij mag zijn. 

Nelleke

Ik zal z.s.m. een stukje over mijzelf vertellen.

Heb je een vraag voor onze kraamverzorgers?

Ja, zeker